Mot nya mål

Mot nya mål
Mot nya mål!

söndag 8 maj 2011

Vilka entreprenörer!


Rasande grymt dansnummer i för mig Kiss(alltså gruppen)-liknande outfits.



Oh my God, det är bara så underbart när ungdomar går in så totalt för något och driver sin idé målmedvetet och ändå med en fingertoppskänsla rakt in i mål. Då snackar jag om att skriva novell med målet att bli författare, att redan nu se skrivandet som en möjlighet till ett jobb och en sysselsättning. Lovely, Kumla kommun mfl, att man på vägen dit får lite uppskattning i form av vinst i en novelltävling! (Se länk)



Jag pratar också om att en del har ett intresse , som i detta fall nu då dans, som man är givmild nog att dela med sig av, genom sig själv och det med en nervositet som man kan ta på, till resten av skolan/världen för en god saks skull(antimobbingvecka). Tjejerna i klass 7b och 7c hade gjort ett dansnummer som var snyggt, välgjort, humoristiskt (till en samling med hela skolan åk 6-9 = världens tuffaste publik att uppträda inför) och liknande kreativitet får man leta efter.

Länk:

Vias 35:or: 7c dominerade!!!: "I fredags meddelades det att Karin och Jenny vunnit första pris i novelltävlingen som utlystes nu under antivåldsveckan och inte nog med det..."



Tack bilden på Via för lånet av bilden!


Erica
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar